دانلود تحقیق بررسي خصوصيات كمي و كيفي ارقام پسته

تحقیق-بررسي-خصوصيات-كمي-و-كيفي-ارقام-پسته

تحقیق بررسي خصوصيات كمي و كيفي ارقام پسته

فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 62
حجم فایل: 2819 کیلوبایت
قیمت: 13800 تومان

دانلود تحقیق در مورد بررسي خصوصيات كمي و كيفي ارقام پسته،
در قالب doc و در 62 صفحه، قابل ویرایش، شامل:
فصل اول: مقدمه و کلیات
مقدمه
گیاه شناسی پسته
مشخصات گل نر
مشخصات گل ماده
احمدآقایی
خصوصیات درخت، شاخه و جوانه گل
گل دهی
خصوصیات برگ
رشد مغز و رسیدن محصول
خوشه میوه
وضعیت پسته در جهان
سطح زیر کشت جهانی پسته
تولید جهانی پسته
وضعیت پسته در ایران
سطح زیر کشت پسته
مناطق مستعد کشت پسته در ایران
تولید پسته در ایران
جایگاه پسته در اقتصاد کشور
میزان صادرات
رقبای واقعی ایران در تولید وصادرات
ارقام تولیدی کشورهای رقیب
کیفیت محصول
اهمیت شناسایی ارقام پسته
فصل دوم: بررسی منابع
اهداف پروژه
بررسي خصوصيات ظاهري ميوه در ارقام مختلف پسته
بررسي درصد خنداني و پوكي در ارقام مختلف پسته
بررسي وزن ميوه و مغز در ارقام مختلف پسته
بررسي ابعاد و شكل ميوه در ارقام مختلف پسته 
فصل سوم: مواد و روش ها
مواد و روش ها
صفات کمی و کیفی مربوط به میوه
ارقام پسته مورد بررسی
فصل چهارم: نتایج و بحث
بررسی صفات کیفی در ارقام مختلف پسته
وزن پسته خشك خوشه در ارقام مختلف پسته
وزن پسته خندان خوشه در ارقام مختلف پسته
تعداد پسته در خوشه در ارقام مختلف پسته
درصد خندانی در ارقام مختلف پسته
درصد نیمه مغز در ارقام مختلف پسته
درصد پوکی در ارقام مختلف پسته
درصد دهن بست در ارقام مختلف پسته
اونس خندانی در ارقام مختلف پسته
وزن پسته خشك در ارقام مختلف پسته
طول پسته خشك در ارقام مختلف پسته
عرض پسته خشک در ارقام مختلف پسته
قطر پسته خشک در ارقام مختلف پسته
درجه خندانی در ارقام مختلف پسته
فاصله نوک درون بر تا مغز در ارقام مختلف پسته
طول مغز در ارقام مختلف پسته
عرض مغز در ارقام مختلف پسته
قطر مغز در ارقام مختلف پسته
وزن پوست استخوانی در ارقام مختلف پسته
وزن مغز در ارقام مختلف پسته
فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات
نتیجه گیری
پیشنهادات
فصل ششم: منابع و مآخذ
منابع و مآخذ
چکیده تحقیق:
بدون شك امروزه بهترين و اقتصادي ترين راه دستيابي به افزايش توليد در واحد سطح، استفاده از ارقام اصلاح شده با عملكرد كمي و كيفي بالاتر و سازگار به تنش هاي محيطي مانند كم آبي، گرما، سرما، شوري، فقر غذايي خاك، بيماري ها و آفات مي باشد. به منظور شناسايي ارقام پسته موجود دركلكسيون و بررسي خصوصيات كمي و كيفي ميوه آن ها، در زمان برداشت، ميوه ده رقم پسته جمع آوري و به آزمايشگاه منتقل گرديد. خصوصيات مورفولوژيكي و صفات كمي و كيفي ميوه ارقام و فنوتيپ ها با استفاده از توصيف نامه پسته، ثبت گرديد. پس از اندازه گيري صفات و جمع آوري اطلاعات، تجزيه و تحليل آماري داده ها با استفاده از نرم افزار آماري mstatc انجام  شد و مقايسه ميانگين ها به روش دانكن انجام  شد.
نتايج نشان داد كه ارقام مورد بررسي از نظر صفات بررسي شده، در بسياري موارد با يكديگر از لحاظ آماري تفاوت معني دار داشتند. بيشترين تعداد پسته در خوشه، در رقم بادامي كج وجود داشت. بيشترين درصد خنداني و كمترين درصد پوكي، مربوط به رقم ابراهيم آبادي بود. درشت ترين پسته (كمترين اونس) در رقم هراتي مشاهده شد.
دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *